Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C näohooldus liin

Sissejuhatus

Meil on rõõm teatada, et Gyada looduskosmeetika kaubamärgi sortimenti on lisandunud uus Radiance Vitamin C -näohooldus tooteliin ja see on saadaval ka meie e-poes. Selles artiklis teeme lähemalt tutvust, millised on tooteliini eelised ning milliseid looduslikke koostisosi tooteliini tooted sisaldavad. Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C sobib kõikidele nahatüüpidele.

Gyada Radiance C-vitamiiniga

Gyada Radiance Vitamin C tooteliini koostisosad

Neile, kellele Gyada Cosmetics on eelnevalt  tundmatu, kõigepealt lühidalt Gyada Cosmetics kaubamärgist. Gyada Cosmetics on julmusevaba öko- ja vegan looduskosmeetikatoodete Itaalia kaubamärk. Noor kaubamärk areneb jõudsalt ning on toonud turule rea suurepäraseid mahedaid juuksehooldustooteid, soengutooteid ja näohoodustooteid. Gyada eesmärk on lihtne ja läbipaistev: pakkuda ainult looduslikest koostisainetest kvaliteetseid kosmeetikatooteid. Mahedatest looduslikest koostisosadest kvaliteetse toote loomisel peab Gyada Cosmetics kõige tähtsamaks etapiks teadus- ja arendustegevust. 

Radiance C-vitamiiniga on Gyada looduskosmeetika näohooldusseeria, mille eesmärk on tuua välja naha oma loomulik ilu. Näohooldus seeria koosneb kooriva toimega toimeainete kompleksist, mis on kerge struktuuriga, helendab nahka ning annab näonahale ühtlase ja särava välimuse. Gyada Radiance C-vitamiiniga sobib kõikidele nahatüüpidele. 

Iga Gyada Radiance tooteliini toode sisaldab

  • Stabiliseeritud C-vitamiini,
  • mandelhapet,
  • ferüülhapet,
  • laktobioonhapet,
  • köögiviljaekstrakt Goji marjadest,
  • granaatõuna ekstrakti,
  • Karulaugu ekstrakti.

Nende koostisosade sünergia võimaldab parandada naha jumet stimuleerides rakkude uuenemist, muudab naha jumekamaks ja ravib laienenud poore. Pärast Radiance Vitamin C kasutamist teie näonahk näeb välja tervem ja säravam ning sobib kõikidele nahatüüpidele, nii noorele kui ka küpsele nahale.

Radiance C koostisosade toimeained

C-VITAMIIN (naatriumaskorbüülfosfaat) Stabiilne ja vees lahustuv C-vitamiini vorm. Aitab ära hoida enneaegset naharakkude vananemist, antioksüdantse toimega, hoiab ära kollageeni lagunemist ja stimuleerib selle sünteesi. Vähendab pindmisi puudusi ja puhastab nahka.

MANDELIHAPE (mandelhape) Mandelhape kuulub alfa-hüdroksüülhapete kategooriassa. See on väärtuslik kosmeetiline koostisosa mis koorib kergelt ning niisutab samaaegselt.

LAKTOBIOONHAPE (laktoobioonhape) See on alfa-hüdroksüülhape, millel on niisutavad omadused. See soodustab koorimist ja rakkude uuenemist. Sellel on tugev antioksüdantne toime ja nahka parandavaid ja tervendavaid omadusi. See koorib kergelt nahka ja sobib ideaalselt vananemisvastastes toodetes.

FERULIHAPE (ferüülhape) On tuntud antioksüdantlike omaduste poolest. Seda saadakse mitmetest köögiviljadest ja viljadest (näiteks kaer, artišokk, õunad, kohv) ja toimib rakkude sees antioksüdandina, vastandades vabade radikaalide kuhjumist. Koos C-vitamiiniga on mõju veelgi võimsam. See helendab tumedaid vananemise muutustega seotud pigmentilaike.

Gyada Radiance Vitamin C tooted

Gyada Radiance Vitamin C toodeliinist leiate kõik vajalikud tooted naha igapäevaseks hooldamiseks. 

Radiance C geeljas näopuhastus 200ml

Radiance C näotoonik 200ml

Radiance C näoseerum 30ml

Radiance C Dry Skin näokreem kuivale nahale 50ml

Radiance C Oily Skin näokreem rasvasele ja kombineeritud näonahale

Radiance C näokoorija 25ml

Radiance C näomask 25ml

Soovime teile lõõgastavaid hetki uute mahedate toodetega!